dilluns, 13 d’octubre del 2008

Participació en el 77è joc literari. Bloc de Jesús Ma Tibau

Cada dimecres l'escriptor i blocaire Jesús Ma Tibau ens repta a participar en un joc literari. Per mi, i estic segura que, per molts altres seguidors, és un alicient molt esperat cada setmana, a més d'èsser una manera molt divertida d'estimular la ment i la imaginació. En aquesta ocasió, i per iniciativa d'en Jesús, us exposo la meva resposta al 77è joc literari proposat dimecres passat.

Si us animeu teniu temps de participar-hi. L'adreça del bloc és:
http://jmtibau.blogspot.com/

El meu petit fragment és:

VIDA DESAGRAÏDA

Havia arribat el moment. Sense adonar-me’n havien passat els dies, un rere l’altra, amb una indefectible monotonia. I ara, allí estava, estirat enmig de tanta ferralla, amb un fred que ni en les millors nevades. M’anava consumint poc a poc, era indignant haver de veure’m així, tota una vida al servei dels altres, alertant dels perills de l’anar i el venir i no tenir ni una engruna de consideració, ni d’agraïment ni de res.
Mentre pensava en tot això, anava voltejant el cap i m’havia semblat... sí, uns metres més enllà podia entreveure algun company, encara que em costava de reconèixer la identitat. Havíem passat massa anys separats i massa inclemències des d’aquell dia de l’any 1982 en què vam sortir tots en fila india de la fàbrica.
De sobte se’m va acudir que intentaria moure’m una mica, i aprofitant el pendent que s’havia format amb les deixalles, aconseguiria arribar a peu de carrer, des d’on silenciosament estudiaria la manera d’escapar-me. Preferia acabar la meva existència en un local immund i abandonat per la mà de l’home que sotmetre’s a un caprici de la nova tecnologia i sentir com el pes de la màquina trituradora feia miques la meva vida.

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

moltes gràcies per la teva participació, sense vosaltres aquests jocs literaris no serien possibles.

rebaixes ha dit...

Segueix, Maria. Això del bloc és un repte personal,però te uns components de conèixer altres persones, mentalitats virtuals i que segurament no hauries pogut tenir contacte si no fos per una pàgina que veus, la comences a llegir i et droga, en el bon sentit de la paraula.Anton.
per la meva part he vençut els moments en que un vol engegar-ho, per una persona gran que no sap res d'inf. et trobes venut i no saps si clicar o... ara, he vençut eixa por i demà compleixo 7 messos en la xarxa. Un altre dia ja et contaré més coses.